Roccai

The latest press releases about Roccai

On this site, you can find the latest news written about Roccai in the press. Download pictures from our press kit or contact us regarding any questions you may have about what we do.

Image of a sitting journalist holding a pen and a notebook

people are talking about ROCCAI

Newsroom

Tech-startup Roccai ApS henter millioninvestering fra Mikrofonden

Selskabet Roccai udvikler softwareløsninger til webshops, der giver webshoppen en mere umiddelbar og direkte interaktion med deres kunder. Det er en innovativ AI-baseret swipeløsning til webshops, som via spørgsmål guider og inspirerer forbrugeren med relevante købsforslag.

Read More

Download Article

Serieiværksætteren: Sådan tog jeg mine første skridt som iværksætter

Nanna Ulsøe er en af Danmarks serieiværksættere, og gennem årene har hun været med til at starte tre virksomheder helt fra bunden. Vi har talt med hende om, hvordan man kommer fra tanke til handling, og finder modet til at springe ud i livet som iværksætter.

Read More

Download Article

Tre erfarne iværksættere springer ud med ny startup: - Den største fejl, jeg har begået, var, at jeg ikke dræbte den første idé hurtigt nok

Nanna Munkholm samt søstrene Jane Houlind Ulsøe og Nanna Ulsøe kaster sig sammen ud i etableringen af en ny it-startup. 

Read More

Download Article

Vi skal swipe os til flere beslutninger i fremtiden

I dagens nyhedsbrev fra Erhverv+ kan du møde virksomhederne Roccai, Speedrecruiters og SteelXperts.

Read More

Download Article

Startup fra Digitallead-netværket får investering

Efter at have været en del af acceleratorforløb hos Digitallead lander techstartup Roccai en investering på 2,8 mio. kr. Digitallead har hjulpet tech-startup Roccai med at lande en investering fra Hands-on Mikrofonden. 

Read More

Download Article

‘Tinder for travel’: Kunstig intelligens guider til den næste ferieoplevelse med et hurtigt swipe

‘Tinder for Travel’ er ideen bag Roccai, der anvender kunstig intelligens som motor for deres platform til turismebranchen. Ferien står for døren. Men hvor skal rejsen gå hen?

Read More

Download Article

Rejsebranchen var inspiration bag tech-startup: 'Tinder for e-handel' lander millioninvestering fra danske velhaver-familiers fond

Tre erfarne tech-iværksættere har med deres nye AI-virksomhed Roccai, som de beskriver som “Tinder for e-commerce” netop landet en aftale med en investeringsfond. Nu skal deres swipe-algoritme ud i verden og leve på webshops med alt fra teaterforestillinger og rejser til outdoor-udstyr og sexlegetøj.

Read More

Download Article

CO-CODERS HEROES: Nanna Bach Munkholm “Min store passion er at skabe noget”

I “Co-coders heroes” fortællingerne sætter vi fokus på inspirerende profiler, der arbejder med teknologi og kodning i en eller anden afskygning. I dette blogindlæg har vi fornøjelsen af Nanna Bach Munkholm, som under studiet til bygningsingeniør startede sin første virksomhed, hvor hun syede kernelædertasker. Igennem startup-miljøet fik hun øjnene op for tech og kodning. 

Read More

Download Article

ITB Travel Tech Startup : talents unveiled at ITB Berlin 2023 Convention

How does innovation transform and reinvent the world of tourism? In an ITB Berlin session dedicated to Travel Tech Startup, four companies showed what they achieve to make the travel experience easier for both the trade and consumers

Read More

Download Article

IDA Lyd S2, Ep 3: Mere diversitet på STEM-uddannelserne?

Hvorfor er det vigtigt med flere kvinder i tech-branchen og mere diversitet på STEM-uddannelserne? Det spørger vi vores gæst Nanna Bach Munkholm om i denne episode, hvor vi skal høre om Nannas rejse fra en sproglig studentereksamen, til bygningsingeniøruddannelsen og til i dag at arbejde med noget helt tredje nemlig som udvikler i virksomheden Trifork.

Listen To The Episode

Hand holding a phone and swiping

Iværksætteri: Her er 20 iværksættere fra Aarhus, du bør kende i 2023

Med hjælp fra forskellige interessenter i byen har vi udpeget 20 iværksætter-virksomheder fra Aarhus, der er værd at holde øje med. Du kan møde dem alle her.

Læs mere nedenfor. 

Read More

Download Article

DigitalLead: Roccai

Roccai er en SaaS-platform, der tilbyder integrerbare AI-moduler til eCommerce og turismebranchen. Deres løsning stiller relevante spørgsmål kombineret med grafik eller billeder til besøgende på hjemmesider, der er i tvivl om, hvilke produkter eller oplevelser der passer til dem. 

Read More

Download Article

NEXT Investments // Investing in New and Exciting eXponential Technology

NEXT is an abbreviation for New Exciting eXponential Technology – and that’s what this event will be all about.

Speaker: Nanna Bach Munkholm
Developer at Trifork & Co-founder of Roccai

#Techitforward
#iwdk2022

Read More

About the Event

Up&Next 2023: New ideas are calling

12. april 2023 afholdt Hub for Innovation in Tourism Up&Next23. Her kunne man opleve ukonventionelle indslag, blive inspirerede og få et indblik i innovation i turismen krydret med oplæg fra talere med hver sin vinkel på innovationskraften i turismen.

Læs mere nedenfor om eventet og paneldebatter.

Read More

Download Article

Tre erfarne iværksættere springer ud med ny startup: - Den største fejl, jeg har begået, var, at jeg ikke dræbte den første idé hurtigt nok

Nanna Munkholm samt søstrene Jane Houlind Ulsøe og Nanna Ulsøe kaster sig sammen ud i etableringen af en ny it-startup. Nu skal AI-projektet Roccai for alvor sætte gang i vækst og udvikling.

Read More

Download Article

ROCCAI in the media

Press Kit

Roccai logo

Roccai

Roccai Logo – For Digital Use

Roccai logo

Roccai

Roccai Logo – For Use On Print

Team Roccai

Roccai

Picture Of Team Roccai

Roccai

Press Inquiries

Nanna Ulsøe - Press Inquiries

Nanna Ulsøe
CEO, Roccai

Tlf.: +45 3138 8060
Mail: nu@roccai.com

Roccai is

Supported by

Logo Mikrofonden
Innovation Fund Denmark
Beyond Beta
Beyond Beta